Sens.us TOOLS REHYDRATING MASK

Tools Rehydrating Mask 5000 ml

Sensus Tools Rehydrating Mask je vyživující restrukturalizační maska ​​s rostlinnými aminokyselinami a arganovým olejem. Ideální pro suché, kudrnaté vlasy, které se podrobují častým technickým ošetřením. Intenzivně vyživuje vlasy a zanechává je hedvábné na dotek, zatímco je restrukturalizuje a hloubkově hydratuje.

Rostlinné aminokyseliny jsou směsí 18 aminokyselin rostlinného původu, bohatá na aminokyselinu cystein, vytváří sulfidové můstky, které zajišťují pevnost vlasů. Posiluje vlasová vlákna a zlepšuje jejich elasticitu, opravuje strukturu poškozených vlasů. Arganový olej chrání a hydratuje vlasy. Je bohatý na antioxidační látky, jako je vitamín E, mastné kyseliny a flavonoidy. Dále napomáhá předcházet stárnutí vlasů a bojuje proti volným radikálům.

Balení: 5000 ml

 

Aktivní složky a technologie:
Rostlinné aminokyseliny - směs 18 aminokyselin rostlinného původu, bohatá na aminokyselinu cystein, vytváří sulfidové můstky, které zajišťují pevnost vlasů, dále posiluje vlasová vlákna a zlepšuje jejich elasticitu, opravuje strukturu poškozených vlasů.
Arganový olej - je bohatý na antioxidační látky, jako je vitamín E, mastné kyseliny a flavonoidy, dále napomáhá předcházet stárnutí vlasů a bojuje proti volným radikálům.

Aplikace:
1. 
Naneste rovnoměrně na umyté, ručníkem vysušené vlasy.
2. Nechte působit 3 - 5 minut.
3. Emulgujte a důkladně opláchněte.